Zaterdag zijn wij tot 14:00uur geopend. Ons team wenst u vast een fijne jaarwisseling.
Logo slagerij van Engelen

Heerlijk Genieten

Hapjes en snacks

genieten bij de borrel

Borrelplanken

ook tapas

droge worsten

uit eigen rokerij

Een goede snack

OP een feest of voor thuis

De heerlijkste snacks serveren tijdens een feestje, of gewoon als hapje voor thuis? Niets zo lekker om wat te eten bij een borrel of gelegenheid. Met onze verse snacks, gemaakt van de beste kwaliteit vlees, slaat u nooit de plank mis! U kunt de hapjes uitzoeken in onze winkel, maar onze slagers stellen ook graag complete boxen voor u samen.

In onze eigen worstenrokerij maken wij de lekkerste harde (droge) worsten in vele verschillende smaken en soorten vlees. Vergeet deze zeker niet te serveren naast de andere vleesproducten!

California Hot Spek

Een schot in de roos! Dat was het toen wij na maanden testen en verbeteren ons eigen “California Hot Spek” presenteerden. Deze snack geeft een ware explosie van smaken in uw mond. Het heeft een heerlijk zoet-pittige smaak en is onmisbaar op uw borrelplank.

Het exacte recept houden wij geheim, maar dit fantastische stukje spek heeft inmiddels vele liefhebbers vanuit heel het land naar onze winkel gebracht. 

Vraag ernaar in onze winkel, een echte aanrader!

Een greep uit het assortiment

Droge worsten

Onze slagers maken de heerlijkste droge worsten. Lekker te snacken tijdens een gezellige borrelavond in combinatie met bijvoorbeeld andere vleessnacks, een lekker stuk oude kaas of bij de nootjes.

De worsten worden van diverse unieke soorten vlees en kruiden gemaakt. Hierna drogen de worsten aan het droogrek tot ze op hun lekkerst zijn. 

Onze toppers:

BEstel één van de hapjes boxen

Direct een gevarieerd assortiment hapjes kunnen serveren? Wij hebben diverse soorten boxen samengesteld, geschikt voor ieder soort gelegenheid. Alle hapjes worden vers gemaakt in onze eigen slagerij wat net dat extra’s geeft.

Ook is het mogelijk om een complete hapjespan met warme snacks te bestellen. U steekt de stekker in het stopcontact, wacht tot de hapjes heet zijn en iedereen kan genieten van de heerlijke worst, gehaktballetjes en kipproducten.

Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

DINSDAG KIPDAG

iedere dinsdag kipdag bij van Engelen.

de hele dag goedkope kipproducten