Zaterdag zijn wij tot 14:00uur geopend. Ons team wenst u vast een fijne jaarwisseling.
Logo slagerij van Engelen

De Perfecte Gelegenheid

Catering op maat

Voor ieder evenement

Complete barbecue

Geheel verzorgd op locatie

Culinaire belevenis

voor een niet te vergeten avond

Catering op maat

Maak uw evenement uniek

Gaat u binnenkort een feest of evenement organiseren? Kies dan voor onze catering, de mogelijkheden zijn eindeloos! Wij zorgen voor het lekkerste vlees met bijgerechten, alle benodigde servies en professionele apparatuur, zodat u zelf nergens aan hoeft te denken. Alles wordt op locatie gebracht en daarna weer opgehaald. Ook de afwas is onze taak.

Niet alleen voor de barbecue bent u bij ons aan het adres. In onze keuken maken onze chefs ook complete buffetten en andere gerechten die uw feest compleet maken.

Ook werken wij samen met ‘Culinair on Fire’ en de mannen van ‘The Dutch BBQ Crew’, waarbij succes en plezier gegarandeerd is!

Kies voor het spit

Wilt u eens iets anders dan een standaard barbecue? Wat dacht u van ons biologische speenvarken aan het spit? Met name voor gezelschappen vanaf 40 personen is dit een ware culinaire belevenis.

Ook ander gedierte aan het spit is mogelijk. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het bereiden van biologisch vlees aan het spit, of het nu gaat om traditionele beenham, Veluws wild zwijn of een (heel) os of kalf.

Compleet verzorgde barbecue

Niets is zo lastig om bij grotere groepen een barbecue in goed banen te leiden. Dit nemen wij graag uit uw handen. Wij brengen alles op locatie en zorgen dat achteraf alles wordt opgehaald en wordt schoongemaakt.

Wij hebben verschillende soorten barbecues. Ook het servies, bestek en benodigdheden voor  sauzen en brood worden geleverd. Feestje geheel buiten? Vraag dan ook eens naar onze heaters of tenten!

Wij bespreken vooraf uw wensen en stemmen daar het vlees en de gewenste extra’s op af, zoals salades, brood en sauzen. U kunt volledig genieten van uw gelegenheid, wij regelen de rest.

De week rondom de kerst leveren wij i.v.m. drukte geen standaard buffetten. Raadpleeg het kerstmenu.

Culinair on Fire

Van een goed (tuin)feest wordt iedereen blij. Laten we daar bij Culinair on Fire nou net in gespecialiseerd zijn. Ons geheim? We serveren uw vlees, vis en groente van ambachtelijke leveranciers. Met liefde bereid op speciale barbecue apparatuur waarbij u uw vingers aflikt. Aangevuld met catering op topniveau: van drankjes tot chafing dishes en desserts. Zo maken we van eten een echte beleving. 

Culinair on Fire verzorgt culinaire barbecues tijdens personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, huwelijken, jubilea en andere particuliere feestjes. Ook werken we als subcateraar mee aan grote evenementen en verzorgen we barbecueworkshops.  

Benieuwd naar hoe onze grillmasters u en uw gasten blij kunnen maken? Laat u adviseren over een culinaire-ervaring op maat. 

DINSDAG KIPDAG

iedere dinsdag kipdag bij van Engelen.

de hele dag goedkope kipproducten