Zaterdag zijn wij tot 14:00uur geopend. Ons team wenst u vast een fijne jaarwisseling.
Logo slagerij van Engelen

Barbecue Op Niveau

BBQ

Compleet verzorgd

Low & Slow

VOOR DE "GRIILMASTER"

Dry AGed vlees

Ervaar de smaaksensatie

het lekkerste stuk vlees

op de juiste manier bereid

Wij zijn échte fanaten en specialisten op het gebied van barbecueën. Voor een mooie dag of een partij verzorgen wij complete barbecue pakketten, Hierbij wordt aan alles gedacht, U kunt naast al het vlees onder andere kiezen uit frisse salades, kwaliteit sauzen en verse broden. 

Ook hebben wij een grote passie voor de wereld van de Pitmasters, waar de lekkerste stukken vlees tot in perfectie worden gepekeld, gekruid en afgelakt. Het vlees wordt vervolgens “low en slow” gegaard op een barbecue, kamado of buitenkeuken.

In onze barbecue saloon koopt u alles wat de grillmaster nodig heeft. Wij helpen u graag!

Barbecue pakketten

Een goed stuk vlees is de basis voor elke barbecue. Wie kan dat nu beter regelen dan de vakslager zelf? Wij bieden diverse barbecue pakketten aan met alle bijgerechten zodat u nergens aan hoeft te denken. Ruim gegarneerde salades, knapperig vers stokbrood, romige kruidenboter en overheerlijke kwaliteitssauzen mogen hierbij niet ontbreken.

Live Cooking

Wilt u uw gasten een keer op originele wijze verrassen? Dan hebben we een zeer exclusieve aanrader voor u: ‘van Engelen Live Cooking’. Van Engelen Live Cooking is een culinaire belevenis die uw gasten niet snel zullen vergeten. Bij Live Cooking schotelt u de gasten niet alleen lekkernijen voor, maar worden zij zelf onderdeel van het feestje dat in de keuken plaatsvindt. 

Onze koks delen hun kookgeheimen graag met uw gasten en als ze dat willen, mogen zij een handje helpen. Zo gaat culinair genieten hand in hand met top entertainment. Bij u thuis of op elke gewenste locatie richten we een vier sterrenkeuken in, waar onze chef-koks u verrassen met de heerlijkste gerechten. Natuurlijk allemaal vers uit onze eigen slagerij.

Low en Slow bbq

Bent u degene die altijd staat te bakken tijdens een barbecue? Ga “next level” en wordt een échte pitmaster. Met low en slow (lage temperatuur, lang barbecueën), bereid u een culinair stuk vlees waar iedereen van zal smullen. 

Wij hebben nauw contact met professionele pitmasters. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de laatste trends, slimme tips en weten wij als geen ander hoe een stuk vlees tot in perfectie op de barbecue bereid moet worden.

Low en Slow barbecueën kan alle seizoenen en wordt gezien als een authentieke manier van koken. De combinatie van vuur, temperatuur en het juist behandelen van een stuk topkwaliteit vlees, zorgt ervoor dat u in mum van tijd verslaafd bent aan uw barbecue of kamado.

Barbecue saloon

In onze barbecue saloon koopt u alles om een barbecue avond tot een succes te maken (ook voor de grillmaster). De juiste tools en ingrediënten maken het bereiden en bakken een stuk makkelijker en leuker! Wij adviseren u hier graag in. 

Grated Goods

Wij zijn het verkooppunt van de sauzen, rubs en allbrines van Grated Goods. Dit merk is razend populair en wordt gebruikt door grillmasters over de hele wereld! Waarom het zo goed en lekker is? 

De mannen achter de producten van Grated Goods (bekend als de ‘The Dutch BBQ Crew’) zijn echte Bourgondiërs die onder andere meededen aan de wereldkampioenschappen barbecue in Amerika en met succes! Ze wonnen in 2015 de ‘Whole Hog Award’ en werden wereldkampioen BBQ.

Alle producten werden in eerste instantie bedacht voor de competities, maar zijn nu ook voor u te koop. Fantastische producten voor een perfecte bereiding van ieder stuk vlees.

U ziet de wereldkampioenen geregeld bij ons, of op locatie de lekkerste gerechten grillen. De passie straalt er vanaf!

Dry Aged vlees

Vlees kopen wij meestal zo vers mogelijk, maar dat hoeft niet perse! Als een stuk vlees eerst de tijd heeft gekregen om te rijpen, dan krijgt het een heerlijk volle smaak.

Dry ageing is een bereidingswijze die zorgt voor heel mals vlees met een intense smaak. Tijdens het rijpingsproces verdampt het vocht uit het vlees, waardoor het een geconcentreerde smaak krijgt. Ook wordt het spierweefsel langzaam afgebroken door de van nature aanwezige enzymen in het vlees. Dit maakt het vlees zo lekker mals.

Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere vlees? Kom dan eens een kijkje nemen in onze speciale dry-aged kast en beleef een ware smaak sensatie.

BEKIJK PRIJSLIJST

DINSDAG KIPDAG

iedere dinsdag kipdag bij van Engelen.

de hele dag goedkope kipproducten