Zaterdag zijn wij tot 14:00uur geopend. Ons team wenst u vast een fijne jaarwisseling.
Logo slagerij van Engelen

Slagers Kwaliteit Vlees

Dagelijks vlees

van top kwaliteit

Vleeswaren

vers gesneden

Eigen worstenmakerij

Ook worsten voor bij de borrel

Verantwoord kwaliteit vlees

Iedere dag vers op uw bord

Wij zijn nog een echte ambachtelijke slagerij. In onze eigentijdse slagerij staat de ambacht van het slagersvak centraal. Wij krijgen vlees direct geleverd van de  biologische boeren. Verser en beter kan niet. Het vlees wordt vervolgens door onze eigen slagers vers verwerkt tot de lekkerste vleesproducten, vleeswaren, worsten en andere specialiteiten. 

De worstmakerij is de plek waar u de ouderwetse ambacht nog kunt ruiken en voelen. Jarenlange ervaring word hier nog altijd vakkundig uitgeoefend. Vol trots mogen wij zeggen dat wij al vele malen zijn onderscheiden voor onze zelfgemaakte worsten en vleeswaren.

Barbecue specialist

Wij van slagerij van Engelen vatten onze ambacht breed op. Zo zijn wij niet alleen gespecialiseerd in het inkopen van verantwoord biologisch vlees, maar we zijn ook vakkundige barbecue fanaten. Het juiste stuk vlees op de juiste manier bereiden.

We hebben goed contact met de beste wedstrijd teams en pitmasters uit Nederland. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van alle nieuwe tips en tricks op het gebied van barbecue.

Onze slagers delen de kennis en geheimen graag met u. U zal als een echte grillmaster schitteren achter de barbecue voor familie en vrienden.

Een kijkje in de toonbank

Leverancier voor de horeca

In uw restaurant, café of hotel wilt u natuurlijk alleen kwaliteit vlees voorschotelen aan uw gasten. Wij voorzien uw keuken graag van het lekkerste vlees, wat verantwoord en biologisch verwerkt is. Aan de kok de taak dit te verwerken tot de lekkerste gerechten.

Een goede samenwerking hierin is belangrijk. Eerst bespreken wij uw wensen. Uw bestellingen worden hierna vers en op tijd gebracht.

DINSDAG KIPDAG

iedere dinsdag kipdag bij van Engelen.

de hele dag goedkope kipproducten